ONS ADRES

Chaamseweg 14
2387 Baarle-Hertog
België

Tel: 0031 13 507 3757

We zijn gevestigd aan de Chaamseweg. Als u van de snelweg A58 afslaat naar Chaam / Baarle-nassau en u rijdt Baarle-nassau binnen, vindt u ons aan de rechterkant van de weg.

OP AFSPRAAK GEOPEND

OPENINGSTIJDEN

Maandag Op afspraak
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag Op afspraak
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Tot ziens!
vuurwerk baarle Dolfijn belgisch vuurwerk

VUURWERKWINKEL BAARLE

  • PARKEREN
    In het drukke centrum is parkeren vaak lastig. Bij ons is er ruimte genoeg!
  • VRIENDELIJKE SERVICE
    Wij adviseren u graag en helpen u met het inladen van grote bestellingen.
  • SNEL
    Met onze bunkers dichtbij heeft u ook tijdens de drukste dagen binnen no-time uw bestelling.

DOLFIJN VUURWERK

Dolfijn Vuurwerk Baarle is een vuurwerkwinkel gelegen in Baarle-Hertog (Belgie) met een uitgebreid assortiment Belgisch vuurwerk. Zo verkopen wij onder meer knalvuurwerk, siervuurwerk, vuurpijlen, potten en diverse andere artikelen. Op deze site staat ons volledig assortiment.

Bezoek onze vuurwerkwinkel gelegen in Baarle-Hertog (Belgie). Al meer dan 1000 jaar liggen, net onder Breda en Tilburg, de dorpen Baarle-Nassau (Nederland) en Baarle-Hertog (België) gebroederlijk in elkaar geweven. Door deze unieke situatie kunnen wij zeggen dat onze vuurwerkwinkel in België het dichtst bij Nederland is gevestigd, op slechts 5 meter van de grens. Intussen verkopen wij al meer dan 20 jaar vuurwerk in onze Belgische vuurwerk winkel.

Laat u adviseren door onze vuurwerkexperts achter de toonbank en wordt verrast met schitterend Belgisch vuurwerk. We zien u graag in onze vuurwerkwinkel!

DE GRENS

Onze vuurwerkwinkel ligt in België en dat maakt dat wij Belgisch vuurwerk mogen verkopen. Het speciale aan onze locatie is dat de overkant van de weg Nederland is. Onze vuurwerk winkel ligt dus letterlijk maar 5 meter van de grens tussen Nederland en België.