Merken

Ons assortiment vuurwerk omvat allerlei soorten vuurwerk van verschillende leveranciers en merken. Bekijk hier de belangrijkste vuurwerkmerken die wij hanteren. Ieder onderstaand merk is door ons gekozen om ons assortiment zo uitgebreid en onderscheidend mogelijk te houden. Boven alles levert dit betrouwbaar en goedgekeurd vuurwerk op dat je via onze webshop kunt bestellen.

Klasek vuurwerk merk logo pyrotechnics tsjechies vuurwerk kopen Dolfijn Vuurwerk belgie baarle

Klasek

Klásek Trading is het grootste Tsjechische pyrotechnische bedrijf en een van de grootste leveranciers van pretpyrotechniek in Europa. Met een assortiment van meer dan 1.500 artikelen van alle categorieën, bieden zij voor ieder wat wils. Met het grootste distributiecentrum met pyrotechniek in Europa verhuizen ze meer dan 300.000 dozen per jaar aan meer dan 20 EU-landen.

Kwaliteit
Het belangrijkste doel van het merk Klásek is om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bereiken, waarbij de kwaliteit meestal de standaard overtreft.

Innovatie
In ons assortiment vindt u een groot aantal producten, die het resultaat zijn van nieuwe ideeën, technische oplossingen en innovaties die in onze producten worden toegepast.

DumBum

Het bekendste merk van Klásek Trading is het merk DumBum. Een van de best-verkopende merken van deze Tsjechische vuurwerkleverancier. De producten in het assortiment staan bekend om zijn krachtige knal. Met name de DumBum nitraat, de DumBum F2, DumBum knalcake en single shots zijn in Nederland en België erg gewild en gaan dan ook als zoete broodjes over de toonbank.

DumBum producten zijn hoogwaarig van kwaliteit en met veel zorg geproduceerd. Zij voldoen aan de Europese regelgeving en hebben altijd een herkenbare uitstraling.

DumBum is in enkele jaren uitgegroeid tot een topmerk dat vele andere merken achter zich laat.

dumbum dum bum merk logo vuurwerk doodshoofd harde knallers beste knalvuurwerk 2021 en 2022
Vulcan Europe vuurwerk logo dolfijn baarle nassau belgie goedkoop vuurwerk kopen online

Vulcan

Vulcan is onderdeel van de in Hong Kong gevestigde Vulcan Fireworks groep, die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het produceren en leveren van Chinees vuurwerk wereldwijd.
Vulcan biedt CE gekeurd consumenten- en professioneel vuurwerk aan in Europa. Het vuurwerk wordt rechtstreeks vanuit de Vulcan fabrieken in China verscheept naar onze opslagfaciliteiten in Nederland, Duitsland en Zweden. Door de jarenlange ervaring in de vuurwerkindustrie en haar vuurwerkshows in grote steden, zijn de siercakes van Vulcan kwalitatief hoogstaand. Met een groot scala aan vuurwerkeffecten, is er voor ieder wat wils. Met name in de categorie siervuurwerk en kindervuurwerk vind je veel producten van Vulcan in ons assortiment.

Di Blasio Elio

Het bedrijf Di Blasio Elio Fireworks is bekend van het vuurwerk met de merknaam Cobra. Dit logo-merk bestaat uit een getekende slang met daarop de Cobra, een cirkel met de afbeelding van de kop van de slang en de geschreven Cobra. De firma Di Blasio Elio Fireworks is dus de enige die het recht heeft om dat merk te gebruiken voor het op de markt brengen van haar producten. Er zijn in het verleden veel vervalsingen en schendingen van het Cobra-merk gevonden door concurrenten van Europese en niet-Europese landen. Di Blasio Elio Fireworks heeft al door een aantal Europese rechtbanken maatregelen genomen om het gebruik van soortgelijke merken te verbieden.

de echte cobra komt van Di Blasio Elio uit Italie vuurwerk merk logo Di Blasio Elio fireworks
merk vuurwerk Cobra nitraten kopen belgie dolfijn vuurwerk di blasio elio echte cobras

Cobra

Eén van de bekendste merken van knalvuurwerk is het merk Cobra. Het merk Cobra wordt geproduceerd door de Italiaanse producent Di Blasio Elio. Vaak worden producten uit de cobra-lijn Cobra’s genoemd. De meeste Cobra’s zitten in vuurwerkklasse F4, wat illegaal is in Nederland en België. Vooral de Cobra 6 en Cobra 20 ultimate zijn bekend en veel verkocht in Europa.

Cobra’s zijn gemaakt voor een zo hard mogelijke knal. In veel cobra’s zit flashkruit, wat voor een hardere knal en een krachtigere explosie zorgt. De legale variant van de Cobra’s bevatten zwart buskruit en zijn vaak te herkennen aan de ‘BP’ op de verpakking van’Black Powder’.

El Gato

Pirotechnia El Gato S.L. het grootste vuurwerkbedrijf uit Valencia. Het vuurwerk van El Gato wordt geïmporteerd uit Spanje en is één van de merken die we in ons assortiment hebben voor knalcakes, knalvuurwerk en mini-lawinepijlen. Deze bekende speler op de vuurwerkmarkt maakt betrouwbaar knalvuurwerk dat zich kenmerkt door zijn krachtige knallen.

spaans vuurwerk El Gato vuurwerk merk logo dolfijn vlinders knalvuurwerk belgie
Spaans vuurwerk merk Oscuro label dolfijn vuurwerk belgie

Oscuro

Oscuro is nieuw en trending! Alleen de beste producten mogen na een weloverwogen selectie onder dit label verschijnen. Hierbij speelt prijs, kwaliteit, maar ook zeker het design van de verschillende cakes een grote rol. Dolfijn Vuurwerk heeft momenteel het exclusieve recht om dit label te verkopen in België.

Vuurwerkcakes van het merk Oscuro zijn te herkennen aan de ‘duistere’ designs, zoals de naam van het label doet vermoeden. Dit spreekt veel mensen aan en is ook de reden dat dit label het zo goed doet momenteel.