Contacteer ons

Waarom vuurwerk kopen bij Dolfijn Vuurwerk?

Als u vuurwerk koopt in onze winkel, dan kiest u voor kwaliteitsvuurwerk aan de beste prijs. U kiest voor vuurwerkspecialisten met een uitgebreide productkennis en met de nodige aandacht voor uw veiligheid.

In onze winkel verkopen wij vuurwerk met de nodige vakkennis en vooral met een jarenlange passie voor het product. Wat wij u kunnen bieden is een gevarieerd aanbod, van de grootste knallers tot de mooiste effecten, alles om uw vrienden of familie versteld te doen staan tijdens de eindejaarsperiode of op een speciale gelegenheid. Onze passie vertaalt zich in een up-to-date assortiment, eentje dat altijd de laatste trends volgt en zal blijven volgen.

Wij bieden naast ons vuurwerkassortiment ook de nodige veiligheidsartikelen die uw eigen veiligheid garanderen tijdens het aansteken van vuurwerk, ook niet onbelangrijk.

Voor ons staat u als klant centraal. Wij bieden een zeer gemakkelijke en aangename online shopervaring door een duidelijk overzicht van ons aanbod en bieden u ook offline de beste service.

Vuurwerk kopen, dat doe je dus best bij Dolfijn Vuurwerk.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, online of in onze winkel!

vuurwerk baarle Dolfijn belgisch vuurwerk

Kom even langs

Chaamseweg 14

2387 Baarle Hertog

Belgie